Mannencirkel Den Bosch

Een nieuw initiatief: de Mannencirkel Den Bosch

Wat is het?

Een groep mannen die regelmatig bij elkaar komt met als voornaamste doel: delen. Het delen van verhalen, zorgen, emoties, successen, mislukkingen en meer… De vorm en het proces laat ik graag ontstaan en is een gedeelde verantwoordelijkheid.

Waarom?

Ik ben geïnspireerd geraakt door diverse “mannen communities / groepen” die ik online tegenkom en voel de behoefte om van zoiets deel uit te maken, maar dan dichtbij huis. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina en wellicht raakt het jou ook.

Ik wil mezelf ontwikkelen, samen met anderen.

Hoe?

Wanneer tussen de 5 en 10 mannen enthousiast zijn om aan dit experiment mee te doen, start ik een Whatsapp groep en van daaruit mag het verder ontstaan.

Als jij enthousiast bent, stuur me dan een bericht op nul-zes-27830589.